ÇETİNKAYA’DAN VERGİLİ’YE: A4 KAĞITLA TALEP TOPLUYOR, HİÇBİR GEÇERLİLİĞİ YOK

ÇETİNKAYA’DAN VERGİLİ’YE: A4 KAĞITLA TALEP TOPLUYOR, HİÇBİR GEÇERLİLİĞİ YOK

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye yüklenerek, “ Son iki seçimde verdiği konut vaatlerine yerine getirmedi. Şimdi yine aynı vaatler, düzenlediği A4 kağıtla talep topluyor. Aslında bu evrakın hiçbir geçerliliği yok” dedi.

Özkan Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin bin adet sosyal konut projesiyle ilgili şöyle dedi: ’’Karabük’te ihtiyaç hali olan şeyler maalesef çözüme kavuşturulmuyor. Seçime 40 gün kala bugün burada verilen bin konut projesi vaadi. Seçime 40 kala halka hizmet için sözde verilen A4 maktu bir evrakla halkın başvurusu toplanıyor.  Aslında bu evrakın hiçbir geçerliliği yok.  Bir de bakıyoruz aynı belediye geçen iki seçimde Kayabaşı Mahallesi Kemiklidere mevkiinde kentsel dönüşüm projesi sundu. Yine Bayır Mahallesi’nde bir önceki seçimde aynı şekilde seçim kampanyası olarak halka yapacağız diye sunulan konut vaatleri var. Bu bölgenin ikisinde de herhangi bir konut geçmiş 15 yılda verdiği kentsel dönüşüm vaadini yapmadı. Bugün vaat edilen herhangi bir konut çalışması olmadı. Karabük halkı o zaman da heyecanlandı, konut sahibi olacağım dedi. Mahallelerimiz yenilenecek dedi. Daha modern, depreme dayanıklı konutlar yapılacak dedi. Geçtiğimiz on beş yılda bu iki tane konut projesi ve dahası daha nicesi hayata geçirilmedi. Geldik yıl 2024 seçime 40 gün kala yine aynı vaatler. 15 yıl da kaç konut yaptın. Şimdi yine aynı vaatlerle halktan evrak topluyor ve bu form niteliğinde bin tane konut yapacağınızı halkımıza beyan ediyor. Biz etmiyoruz, Karabük Belediyesi vaat ediyor. Maalesef uygun görmüyoruz bunu. Biz arzu ederdik ki 15 yılda Karabük’te konut üretimi mahallelerimizde konut stoku yükselsin. Daha modern daha çağdaş, depreme dayanıklı konutlar üretilsin. Çocuklarımız, ailelerimiz daha modern yapılarda yaşasın.  Ama maalesef şu on beş yıllık Karabük Belediyesi son 15 yılında bu konut projesine, kentsel dönüşüm projelerinde hiçbir vaadini gerçekleştirilmiş durumda değildir. Nitekim son yıllarda soğuksu bölgesinde 3. etapta bir kriz halini almıştır.

Belge topluyorsun, yer belli değil, kaç paraya mal olacak, kaç metre kare olacağı belli değil, insanları belediyede uzun kuyruklar oluşturarak umutları A4 kağıdına bağlıyorsunuz. 15 yılda verdiği vaatlerin hiçbiri yapılmamış, bugün bu formla başvuru yapan halkımıza şunu söylüyorum; ‘Karabük Belediyesi bu formlarla önümüzdeki 5 yıl size bin tane konut yapmayacak. Ama şunun sözünü veriyorum, AK Parti Belediye Başkan adayı olarak, yapacağımız 2 bin 100 konutu ise hükümetimle, TOKİ işbirliğiyle, istişare ile, Ankara yolunu gide gele Karabüklü hemşerime kazandıracağım.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: