CENAZEDEN DÖNÜYORLARDI, AYI İLE KARŞILAŞINCA…

CENAZEDEN DÖNÜYORLARDI, AYI İLE KARŞILAŞINCA…

KARABÜK’ün Eskipazar ilçesinde minibüs ile cenazeden dönenler, karşılaştıkları ayıyı görünce ´Bir şey yapmaz, ‘bir resim çekelim’ diyerek sürücüden aracı durdurmasını istedi. Ayı, cep telefonlarının kameralarıyla görüntülenirken, bir vatandaş, ’’Ayı gardaş, nereye gidiyorsun?’ diye seslendi.

´BİR ŞEY YAPMAZ´, ´BİR RESİM ÇEKELİM´ DEDİKLERİ SÜRÜCÜDEN ARACI DURDURMASINI İSTEDİLER

Olay, Eskipazar-Mengen yolu Kuzyaka mevkiinde meydana geldi. Minibüs ile cenazeden dönenler, yol kenarında yiyecek arayan ayı ile karşılaştı. Bazı vatandaşlar, ’Bir şey yapmaz, bir resim çekelim’’ dedikleri sürücüden aracı durdurmasını istedi. Ayı, cep telefonlarının kameralarıyla görüntülenirken, bir vatandaş, ’’Ayı gardaş, nereye gidiyorsun?’ diye seslendi. Vatandaşların ekmek verdiği ayı gözlerden kayboldu.

‘MANTAR TOPLAYANLARIN DİKKATLİ OLMALARI GEREKİYOR’

Ali Sorgun, ’’Seyahat halindeyken ayı yolumuza çıktı, bizi paniklettirdi. Hayvancağız açtı. Ekmek attığımızda alıp götürdü. Ekmek verdikten sonra rahatsızlık vermeyelim diye biz uzaklaştık. Bu yörede mantar toplayanlar çok olduğundan dikkatli olmaları gerekiyor. Gerçekten aç olduğu için belki saldırabilir. Dikkatli olun arkadaşlar.’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: