CADDEYİ TEMİZLERKEN BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

CADDEYİ TEMİZLERKEN BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde temizlik işçisi Kudret Bozkurt, caddede bulduğu cüzdanı sahibi olan Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi öğretmeni Musa Alpboğa’ya teslim etti. Alpboğa,’’ Derslerimde yoğun bir şekilde sorumluluk ve güvenden bahsediyorum. Bunun sözde değil de toplumda bir karşılığı olduğunu görmek beni gerçekten çok mutlu etti’’ dedi.

Safranbolu Belediyesinde temizlik görevlisi olarak görev yapan Kudret Bozkurt, Sadri Artunç Caddesi’nde temizlik yaptığı sırada cüzdan buldu. Bozkurt,  Safranbolu Belediyesi Halk Masası aracılığıyla cüzdanı sahibi olan Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi öğretmeni Musa Alpboğa’ya teslim etti.

Bozkurt’a teşekkür eden Alpboğa, şöyle dedi:’’ Yıllardır öğretmenlik yapıyorum. Derslerimde sorumluluk, güven, vicdan gibi güzel erdemlerden bahsediyordum. Bu olay bana bunların sözle değil toplumda bir karşılığı olduğunu görme fırsatı verdi. Bu anlamda çok mutlu oldum’’ dedi.

Alpboğa, cüzdanında kendisi için maddi değerden ziyade manevi değeri olan birtakım evrakın bulunduğunu dile getirerek, “Onlara tekrar kavuşabilmek beni çok mutlu etti. Maddi değerden ziyade eşime, kızlarıma ve bana ait, başka örneği de olmayan aile albümü vardı. Bunlara kavuşmak beni çok mutlu etti’’ dedi.

Bozkurt ise insanlık görevini yaptığını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: