ÇANKAYA PARKI’NIN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

ÇANKAYA PARKI’NIN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde Çankaya Parkı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

 

Çankaya Belediyesi’nin destekleriyle Bağlarbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi’nde yapılacak olan park için temel atma töreni düzenlendi. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çankaya Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ilgiyle izlendi.

Safranbolu Belediye Başkanı Eli Köse, “Biz göreve geldiğimizden beri ekip arkadaşlarımız ile birlikte tasarruf eden üreten, kaynaklarını doğru yerlerde kullanan, kaynaklarını halka hizmette kullanan sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Safranbolu’da ki tüm atıl yerlerde koruluklar oluşturmaya başladık. Parklarımızı yine halkın ihtiyaçlarına yönelik temalı parklar haline getirmeye çalıştık.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise  “Burada Çankaya adı da yaşayacak. Ben Safranbolu’da Çankaya’nın yani Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçesinin adının yaşayacak olmasından da mutluluk duyuyorum. Atatürk’le özdeş bir adı vardı Mustafa Kemal Atatürk’ün İlçesi olmasından dolayı zaten önümüzdeki seçimde de biz tekrar cumhurbaşkanlığı köşkünü de Çankaya’ya getireceğiz’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından butona basılarak parkın temelleri atıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: