CAM TERASIN GELİRİ KÖYLERE AKTARILACAK

CAM TERASIN GELİRİ KÖYLERE AKTARILACAK

İL Genel meclis Başkanı Ahmet Sözen,  bakım ve onarımın ardından ziyaretçilere yeniden açılan Cam Terasdan elde edilecek gelirle köylere daha fazla yatırım yapma imkanı bulacaklarını söyledi.

 

Haziran Ayı İl Genel Meclis Toplantısı, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen başkanlığında yapıldı.

Başkan Sözen,  KÖYDES ödeneklerinin İlçelere göre dağılımını şöyle açıkladı: ’’Merkez İlçemize 5 Milyon 269 Bin TL, Eflâni İlçemize 5 Milyon 718 Bin TL, Eskipazar İlçemize 4 Milyon 378 Bin TL, Ovacık İlçemize 3 Milyon 932 Bin TL, Safranbolu İlçemize 6 Milyon 558 Bin TL, Yenice İlçemize 4 Milyon 899 Bin TL olarak tahsis edilmiştir. Toplamda ise gelen KÖYDES ödeneği 29 Milyon 899 Bin TL’dir. Bu ödeneğin 15 Milyon 75 TL’sini yol projelerine, 4 Milyon 979 Bin TL’sini içme sularına,8 Milyon 869 Bin TL’lik kısmını ise akaryakıt, yedek parça ve boru alımı için ayırdık.’’

Başkan Sözen ilçelerde yapacakları programların netleştiğini belirterek, ’’Merkez İlçemizde 3,5 Km asfalt,3 adet içme suyu projesi, Safranbolu İlçemize, 5 Km asfalt, 3 adet içme suyu projesi, Yenice İlçemizde 2 Km asfalt 6 adet içme suyu projesi, Eskipazar ilçemizde 2,5 km asfalt,4 adet içme suyu projesi, Ovacık İlçemize 5.1 Km asfalt, Eflâni İlçemize ise 4.7 Km asfalt ve 4 adet içme suyu projesi olarak planlanmıştır.14 adet yol projesi ve 20 adet içme suyu projesi olmak üzere toplamda başlangıç itibariyle 34 adet proje programlandı.  Köylerimizde yaşam standartlarının daha da üst seviyelere çıkacağı ve yaşamın daha kolay hale geleceği bir dönemi hep birlikte yaşayacağız. ”dedi.

CAM TERASIN GELİRİ KÖYLERE AKTARILACAK

Başkan Sözen, İnce Kaya Kanyonu üzerinde bulunan İl Özel İdare’ye ait Cam Terasın bakım, onarım, çalışmalarının tamamlandığını ve ziyaretçilere açıldığını ifade ederek,’’ İl Genel Meclisimiz yine önemli bir karar vererek buradan gelen gelirin tamamının idaremizin envanterine girmesini sağlamıştır. Temin ettiğimiz gelirle de köylerimize daha fazla yatırım yapma imkanı bulacağız. ”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: