CAM TERAS VE BULAK MAĞARASI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

CAM TERAS VE BULAK MAĞARASI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

KARABÜK İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, cam seyir terası ile Bulak Mencilis Mağarası’na bayram süresince yapılan ziyaretlerden 503 bin 500 TL gelir elde edildiğini açıkladı.

Başkan Sözen, Temmuz ayı İl Genel Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında Türkiye’nin ilk cam seyir terası ile Türkiye’nin 4’üncü büyük mağarası Bulak (Mencilis) Mağarası’nın 9 günlük bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradığını söyledi. Sözen,’’Tatil sürecinde cam seyir terasından 387 Bin 180 TL ve Bulak Mencilis Mağarası’ndan 116 Bin 320 TL gelir elde edildi. Sene başından itibaren ise cam seyir terasından 1 Milyon 500 Bin TL, Bulak Mencilis Mağarası’ndan 314 Bin TL gelir elde edilmiş oldu. Bu 2 güzide mekanımızın idaremizin çalıştırmasıyla ilgili alınan kararda meclisimizin ne kadar önemli bir karar aldığını bir kez daha ispat etmiş olduk. Buradan elde edilen gelir köylerimize hizmet olarak geri dönecektir’’ dedi.

BU HAFTA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Başkan Sözen asfalt öncesi alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, ’’İl Genel Meclis üyelerimiz, idaremiz ve personelimiz ile birlikte asfalt sezonuna tam kadro olarak hazırız. Asfalt ve yama programlarımızı sahada uygulayarak milletimizin hizmetine sunacağız. İl Özel İdaremizin 2023 yılında yapacağı çalışmalarda vatandaşlarımızın beklentileri yüksek. Bizlerde milletimize karşı olan sorumluluklarımızı, milletimize layık olacak şekilde köylerimizde kamu kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak hayata geçireceğiz. Bu minvalde bu hafta içerisinde asfalt plentimizi çalıştırarak bir yandan programlanan asfalt çalışmalarına başlayacak, diğer taraftan da 2 adet yama robotumuzla da mevcut asfaltlarımızın muhafazası anlamında çalışmalarımızı aynı anda başlatmış olacağız” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: