ÇAKIR’DAN ALTINÖNEZ’E: ‘DİLİNİZİ DÜZELTECEKSİNİZ’

ÇAKIR’DAN ALTINÖNEZ’E: ‘DİLİNİZİ DÜZELTECEKSİNİZ’

Ak Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’ün ‘’Bizler devletimizin bekası ve âli menfaatleri için Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yapıyoruz sizler gibi makam hırsı uğruna terör destekçisi HDP’ye kuyruk olan CHP ile birlikte olanlardan bunu anlamasını beklemiyoruz. Varsın zillet ittifakı kısır gündemlerine boğulsun, biz mücadelemize devam edecek, durmak yok yola devam diyerek milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.’’ açıklamasına CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’dan yanıt geldi.

Başkan Çakır, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: ’’Bayram öncesi AKP İl Başkanı kamuoyuna bir açıklama yapmıştı. Açıklamada siyasi ahlaktan bahsedilirken de konuyla ilgilisi olmayan CHP’ miz hedef gösterilmişti. AKP İl Başkanı Altınöz’ün bu açıklaması yine kendi ifadeleri ile yakışıksız,  siyasi edep ve etikten uzak olmuş. Akıl tutulması yaratarak, algı operasyonları ile Cumhuriyetin kurucusu CHP’ mizi terör örgütleri ile iliştirmek isteyenler önce kendi geçmişlerine bakarak yüzleşmeleri gerekmektedir. CHP ne sınır kapılarında davullu zurnalı terör örgütlerini karşılattırmış ne de  dün “hasretiz dön ne olur” dedikleri Fetullahçı  (FETÖ )  Terör örgütleri ile kol kola yürümüştür. Ayrıca, bu ülkede terör örgütü PKK’nın suikast düzenlediği tek lider Kemal Kılıçdaroğlu ’dur.

Doğu illerinde seyyar mahkemeler kurup, meydanlarda törenle karşıladıkları, şarkılar söyleyip halayların çekildiği yakın tarihimiz de zaten kimin terör örgütleri ile hareket ettiğini göstermekte yine seçim süreçlerinde oy uğruna terörist başının kardeşi Osman Öcalan’ı TRT ekranlarına çıkartanlar, toplantılarda ‘serok Cumhurbaşkanı’ sloganlarını atanları ne çabuk unuttunuz sayın Altınöz.

Siyasi Ahlaktan bahsedecekseniz önce kendi dilinizi düzelteceksiniz. Ne demek “Millet ittifakı değil, Zillet İttifakı” Bu kadirşinaz millet ne zaman zillet oldu? Esnafımıza, emeklimize, işçi-memur emekçimize, köylümüze, çiftçimize, bütçe imkanı kadar destek verdiğinizi söylüyorsunuz, oysa asgari ücret altında çalışanları, asgari ücretle bile geçinemeyen işçimizin, memurumuzun, bir bir kapanan dükkanları ile esnafımızın,  8 milyonu geçkin Emeklilerimizin,  bayramı nasıl geçirdiklerini biliyor musunuz?

Pandemi sürecinde Milletimizden fedakârlık bekleyenler, itibardan tasarruf olmaz diyenler, bu arada belli müteahhitlere her türlü destek verenler bu konuda ne düşünüyor acaba. Sayın Altınöz önce bir aynaya bakınız ve sonra bize laf yetiştireceğinize Karabük’te yaşanan ana sorunlar için siyasi iktidarınız dönemde eksikleri giderilmesinde projeler üretiniz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: