BUZ KÜTLESİ SONRA DA TABELANIN ALTINDA KALMAKTAN KURTULDULAR

BUZ KÜTLESİ SONRA DA TABELANIN ALTINDA KALMAKTAN KURTULDULAR

KARABÜK´te çatıdan düşen buz kütlesinin altında kalmaktan şans eseri kurtulan 2 kişinin aynı noktada 4 dakika sonra kütlelerin düşürdüğü reklam tabelasının altında kalmaktan kurtulması güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Şirinevler Mahallesi´nde meydana geldi. 6 katlı binanın altındaki işyerinin önünden geçen 2 kişi çatıdan düşen buz kütlesinden şans eseri kurtuldu. Ne olduğunu anlamaya çalışan 2 kişi, 4 dakika sonra işyerinin düşen reklam tabelasının altında kalmaktan son anda kurtuldu. 2 kişi, tabelayı yol kenarına kaldırırken, o anlar işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SANİYELERLE KURTULDU
Safranbolu ilçesinde ise bir esnaf, işyerinin önündeki ayakkabıları düzeltip içeriye girdiği sırada çatıdan kar kütlesi düştü. Saniyelerle kar kütlesinin altında kalmaktan son anda kurtulması işyerinin güvenlik kamarasına yansıdı.

BASTONUYLA KALDIRIMDAKİ BUZLARI TEMİZLEYEN DEDE CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ
Soğuksu Mahallesi’nde kaldırımda yürüyen yaşlı bir vatandaş, kaldırımda tehlike oluşturan buzları bastonuyla dakikalarca temizlemeye çalıştı. Başkalarının belki de kayarak düşüp yaralanmalarının önüne geçecek olan yaşlı vatandaşın o anları ise, bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: