BURSLULUK SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ KARABÜK’TEN

BURSLULUK SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ KARABÜK’TEN

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde Şehit Murat Akdemir İmam Hatip Anadolu Lisesi bünyesindeki ortaokulda öğrenim gören 8. Sınıf Öğrencisi Taha Gökçekli, bursluluk sınavında Türkiye birincisi oldu.

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Sınav Sonuçları açıklandı. Safranbolu ilçesinde bulunan Şehit Murat Akdemir İmam Hatip Anadolu Lisesi bünyesindeki Ortaokulda öğrenim gören 8. Sınıf Öğrencisi Taha Gökçekli, bursluluk sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye birincileri arasında yerini aldı.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZIN İLK BAŞARISI TAHA’DAN GELDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,’’2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımızın ilk akademik başarısı Taha öğrencimizden geldi. Yıl boyu bu tür başarılarımız artarak devam edeceğini temenni ederek öğrencimize destek veren okul yöneticilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimizi ve velimizi tebrik ediyorum. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yine bu eğitim öğretim döneminde de öğrencimiz Taha gibi birçok öğrencimiz akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılara imza atacağına inanıyorum’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: