BÜLENT ERSO’YUN KONSERİNE GELENLER AÇILIŞLA KARŞILAŞTI

BÜLENT ERSO’YUN KONSERİNE GELENLER AÇILIŞLA KARŞILAŞTI

KARABÜK’te  Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy’un konser vereceğini haber alıp meydana gelenler, açılışla karşılaştı. Hayal kırıklığı yaşayanların tiye aldığı paylaşımlar dikkat çekti.

Sosyal medyada Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy’un, Deniz Seki’nin, Alpay’ın, Maral’ın ve Kobra Murat’ın yer aldığı resimde Kent Meydanı’nda dev konser paylaşımı sonrası vatandaşlar, meydana akın etti. Minibüsten inen Bülent Ersoy, sahneye çıkıp şöyle dedi: ’’Karabük’e ilk defa geliyorum. Bir yeri göremedim. Arabadan inip şimdi tekrar arabaya binip geri döneceğim. Bu izdihamı bana yaşattığınız için teşekkürlerimi arz ediyorum.’’ Yaptığı duanın ardından konseri düzenleyen güzellik merkezinin açılış kurdelesini kesen Ersoy, kentten ayrıldı. Bülent Ersoy’un konser vereceğini sanan hayranları ise büyük hayal kırıklığına uğrayıp evlerinin yolunu tuttu.

Sosyal medyadan ‘Bülent Ersoy’un selamı için Kent Meydanı doldu taştı’, ‘Bülent selam vermiş, gitmiş’, ‘Karabük’ten bir diva geldi geçti’ gibi tiye alınan paylaşımlar dikkat çekti.

Açılışın ardından sahneye çıkan Altay ve Karabüklü şarkıcı Yalçın Erdem, şarkılarıyla konsere gelenleri eğlendirdi. Daha sonra ‘Maral’ ismiyle bilinen şarkıcı Ceylan Başusta ilk şarkısının ardından fırtına nedeniyle sahneden inmek zorunda kaldı. Maral ve sahneye hiç çıkamayan Deniz Seki, kentten ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: