BU MERDİVENLE ISINIYOR VE BESLENİYORLAR

BU MERDİVENLE ISINIYOR VE BESLENİYORLAR

KARABÜK’te Kevser Erkartal(28), sokaktan 2.kattaki evinin balkonuna doğru yaptığı tahtadan merdiveni koyarak, evinin kapılarını kedilere açtı.

Kentteki bir iş yerinde aşçı olarak çalışan Kevser Erkartal, sokak kedilerinin soğuktan etkilenmemesi ve aç kalmaması için 4 katlı apartmanın 2.katındaki evinin kapılarını onlar için açtı. Erkartal, apartman sakinlerinden bazılarının durumdan rahatsız olduğunu görünce arkadaşının da yardımıyla sokaktan balkona uzanan tahtadan merdiven yaptı. Merdiven sayesinde istedikleri zaman ısınarak beslenebilen kediler durumdan oldukça memnun.

İSTEYEN EVDE İSTEYEN BALKONDA KALIYOR

Kevser Erkartal, sokaktaki bütün kedilere bakmaya çalıştığını belirterek,’’ Kapıma geliyorlardı, beni çok seviyorlardı. Apartmandakiler sorun yaptı. Bizde dışarıdan bir yer yapalım dedik. Balkona sığınsınlar diye düşündük. Arkadaşım yardımcı oldu. İsteyen evde isteyen balkonda kalıyor. Önceden balkonu açabiliyorlardı. Kapıyı sağlamlaştırınca biz açmaya başladık. Çünkü biz uyurken kapıyı açmaya çalışıyorlar’’ dedi.

KOMŞUMUZ BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞI İÇİN SEVİNDİK

Erkartal’ın komşusu ise ’’Çok güzel bir şey. Hayvanlar bizim canımız. Kendimize ait bir şeylerimiz varsa onlarında öyle bir şeye ihtiyaçları var. Komşumuz böyle bir şey yaptığı için sevindik’’ diye konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: