‘BU BİZİM BOYNUMUZUN BORCU’

‘BU BİZİM BOYNUMUZUN BORCU’

KARDEMİR Yönetim kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar,’’ Kardemir’i hem mevcut fabrika alanında hem de yaptığımız enerji yatırımlarıyla daha yeşil daha çevreci bir şirket haline dönüştüreceğiz. Bunun da yansımasını daha temiz bir havayla şehrimize, Karabüklü hemşehrilerimize daha güzel bir yaşam alanı sunmak suretiyle gerçekleştirmiş olacağız. Bu bizim boynumuzun borcu. Hatta bütün önceliklerimizinde önünde bir konudur.’’ dedi.

Başkan Bayraktar, Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılan Kardemir’in 27.Olağan Genel Kurulu sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Bayraktar, çevreyi çok önemsediklerini belirterek, ’’Kardemir’i hem mevcut fabrika alanında hem de yaptığımız enerji yatırımlarıyla daha yeşil daha çevreci bir şirket haline dönüştüreceğiz. Bunun da yansımasını daha temiz bir havayla şehrimize, Karabüklü hemşehrilerimize daha güzel bir yaşam alanı sunmak suretiyle gerçekleştirmiş olacağız. Bu bizim boynumuzun borcu. Hatta bütün önceliklerimizinde önünde bir konudur. ’’dedi.

Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Kardemir lojmanlarının ve sosyal tesislerinin ihmal edildiği için çok kötü bir durumda olduğu yönünde yöneltilen soru üzerine Bayraktar, ’’Bir yönüyle şu andaki haliyle hakikaten Kardemir’e yakışmıyor. Orayı Kardemir’e yakışır hale getirmek lazım. Geçmişteki, mazideki o güzel şeyleri inşallah bugüne taşıyacağız. ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: