‘BÖYLE HAİNLİK GÖRÜLMEMİŞTİR’

‘BÖYLE HAİNLİK GÖRÜLMEMİŞTİR’

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemekte bir araya geldi.

Vali Gürel, burada yaptığı konuşmasında şöyle dedi:’’ “Türk siyasi tarihinde böyle bir hainlik görülmemiştir yaşanmamıştır. Maalesef bu milletin inançlarıyla kendi öz değerlerini kullanarak aynı zamanda bu milletin hayırseverliğini de istismar ederek 15 Temmuz günü ülkemizin en önemli kuruluşlarımıza milletimizin kendi topu tüfeği ile ateş etme hainliğini bu millete yaşatmışlardır. Bu hainler dışardan destekle birlikte ülkemizi işgal etmeye kalktılar. Bunu unutmayacağız, unutturmayacağız.’’

Yemeğe Vali Fuat Gürel’in yanı sıra; Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal Niyazi Güneş Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Fatih Mehmet Kayış, Adalet Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Furkan Uygun  İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, 15 Temmuz Şehitleri Barış Efe ve Metin Arslan’ın ailesi, protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: