BÖYLE BİR ORTAMDA HIZLI ŞEKİLDE AŞI ORANLARIMIZI YÜKSELTMELİYİZ

BÖYLE BİR ORTAMDA HIZLI ŞEKİLDE AŞI ORANLARIMIZI YÜKSELTMELİYİZ

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, en fazla vakaya sahip iller sıralamasında ilk 3’te bulunduklarına dikkat çekerek, ’’Böyle bir ortamda hızlı şekilde aşı oranlarımızı, sayılarını yükseltmeliyiz.’’ dedi.

Vali Gürel, dün itibarıyla 2 aşılama oranında yüzde 73 civarında olduklarını belirterek,’’ Bunun daha yukarılara çekilmesi gerekir çünkü şu anda koruyucu olan, asıl olan aşı yaptırmak. İnsanların bunu yapması gerekir. Sağlık Müdürlüğümüzün bütün hastaneleri, aile sağlık merkezleri, meydanlarda kurulan stantlarla sürekli vatandaşı aşı yaptırmaya davet ediyoruz. ’’dedi.

Özellikle lise öğrencilerine velilerinden izin alarak aşı yaptırmaya davet eden Vali Gürel,’’ Vatandaşın gelip bir an önce aşısını yaptırmasını istiyoruz. Gerçekten önemli bir virüsle mücadele ediyoruz. Hayatını kaybeden insanlar var. Böyle bir ortamda hızlı şekilde aşı oranlarımızı, sayılarını yükseltmeliyiz. Siyasi parti temsilcilerimizin desteklerini de istedik. Onlar da sağ olsunlar, olumlu karşıladılar. Hep beraber açıklama yaparak Karabük’te yaşayan vatandaşlarımızı hızlı şekilde aşı olmaya davet ediyoruz. Artık sağlıklı günlerde buluşmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte bu virüsle mücadelenin başarıya ulaştığını, güzel günlerin bizi beklediğini ümit etmek istiyoruz. Şu anda en önemli silahımız aşı.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: