‘BOĞULACAK KORKUSUYLA UYUYAMIYORDUK’

‘BOĞULACAK KORKUSUYLA UYUYAMIYORDUK’

ZONGULDAK’ta yanlış teşhis sonucu gereksiz yere ameliyat edilen kadın hasta, şifayı Medikar Hastanesi’nde buldu. Hastanın eşi ve kızı,”Yaklaşık 3,5 yıldır boğulacak şekilde öksürerek yaşıyordu. Yattığı zaman boğulacak korkusuyla uyuyamıyorduk. Çok şükür artık rahatladık.” dedi.

Zonguldak’ta, yaklaşık 3,5 yıldır şiddetli öksürük, yutma güçlüğü şikâyetleri ile muayene olan kadın hasta, şikâyetlerin guatra bağlı olduğu düşünülerek gereksiz yere ameliyat edildi. Hasta, şikâyetlerinde herhangi bir düzelme olmayınca Medikar Hastanesi’ne başvurdu.Yapılan ileri tetkiklerde hastanın sağ kola gelen atar damarın normal yerinden çıkmadığı, sol taraftan yemek ve nefes borusunun arkasından geçtiği,  yemek borusuna şiddetli bası yaptığı tespit edildi. Hasta, Medikar Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi şefi Doç.Dr.Caner Arslan tarafından ameliyata alındı. Bası yapan damar kısmı çıkarılarak hastanın yemek borusu rahatlatıldı. Bu damara kalp zarı açılarak ana atar damardan (Asendan Aorta) yeni bir bypass yapıldı. Ameliyatın akabinde hastanın tüm şikâyetleri dramatik bir şekilde tamamen ortadan kalktı. Hasta normal şekilde yiyip içmeye başladı.

‘BOĞULACAK KORKUSUYLA UYUYAMIYORDUK’

Hastanın eşi ve kızı mutluluk yaşarken,’’Yaklaşık 3,5 yıldır boğulacak şekilde öksürerek yaşıyordu. Yattığı zaman boğulacak korkusuyla uyuyamıyorduk. Çok şükür artık rahatladık. Doktorumuza ve ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki Medikar Hastanesi var”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: