‘BİZ FARKLI ONLARIN BAKIŞLARI FARKLI BOYUTTA’

‘BİZ FARKLI ONLARIN BAKIŞLARI FARKLI BOYUTTA’

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, ‘’Bizim yapmış olduğumuz icraatların  bir tanesini bile gerçekleştirebilmiş değil etrafımızdaki tüm belediyeler. Tabii biz farklı bir boyutta bakıyoruz, onların bakışları ise farklı bir boyutta. Bizim görevimiz her türlü hizmeti vatandaşa ulaştırmaktır.’’ dedi.

Başkan Vergili, Bahçelievler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin temel atma töreninde konuştu.

Başkan Vergili, Türkiye’nin borcu olmayan en zengin belediyesini yaptıklarını, bunu bazılarının kabul ettiğini bazılarının ise kabul edemediğini söyleyerek,’’ Rüşveti olmayan, torpili olmayan, adam ayrımcılığı olmayan bir belediye ortaya çıktı.’’ dedi.

‘HER GÜN BİR YERDE KAKARA KİKİRİ YAPMAK DEĞİL BAŞKANIN GÖREVİ’

‘Karabük Belediyesi bir şeyler yapıyor ama kentte sosyal belediyecilik yok’ şeklinde konuşulduğuna dikkat çeken başkan Vergili,’’ Sosyal belediyecilik dediğin zaman; her gün bir yerde kakara kikiri yapmak değil belediye başkanının görevi. Boy boy fotoğraflarını çektirip duvarlara asmak değil belediye başkanının işi. Bakıyoruz arkadaşlarımıza boy boy resimler sosyal belediyecilik diye lanse ediliyor. Ama bizim yapmış olduğumuz icraatların  bir tanesini bile gerçekleştirebilmiş değil etrafımızdaki tüm belediyeler. Tabii biz farklı bir boyutta bakıyoruz, onların bakışları ise farklı bir boyutta. Bizim görevimiz her türlü hizmeti vatandaşa ulaştırmaktır. Emekli evimiz, Yaşlı Bakım Merkezi’miz var. Yaşlı Misafirhanemizi yaptık. Hiçbir sokak hayvanını aç bırakmadık. Çok yakında da bu bölgenin en mükemmel hayvan hastanesinin açılışını yapacağız. Bunların her biri sosyal belediyecilik değil mi?’’ diye konuştu.

Yapılan duaların ardından butona basılarak inşaatın temelleri atıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: