BİSİKLET YOLUNA UÇTU, KAZAYA BAKARKEN KAZA OLDU: 3 YARALI

BİSİKLET YOLUNA UÇTU, KAZAYA BAKARKEN KAZA OLDU: 3 YARALI

KARABÜK’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan cip, bisiklet ve yürüyüş yoluna uçtu. Hurdaya dönen cipte 2 kişinin sıkışarak yaralandığı kazaya bakmak için yavaşlayan otomobile ise arkadan gelen otomobil çarptı. Bu 2 kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı Valilik mevkiinde meydana geldi. Safranbolu yönüne giden Sude Ö., idaresindeki 43 ABM 061 plakalı cip, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak demir bariyerlere ve ağaca çarptıktan sonra 10 metreden bisiklet ve yürüyüş yoluna uçtu. Hurdaya dönen cipte sürücü ve Hanife Ö. yaralandı. İhbar üzerine gelen ekiplerin çalışması sonucu yaralılar sıkıştıkları araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAZAYA BAKARKEN İKİNCİ KAZA MEYDANA GELDİ

Öte yandan, Karabük yönüne giderken kazaya bakmak için hızını azaltan Serkan E.(34) idaresindeki 06 CUA 472 plakalı otomobile arkadan gelen  Muharrem U.(49) idaresindeki 78 ABL 677 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Serkan E. idaresindeki otomobil demir korkuluğu ve ağacı yıkarak karşı şeride geçti. Kazada yaralanan Muharrem U. sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: