‘BELKİ BENİM YERİME BAŞKA BİRİ ADAY OLACAK’

‘BELKİ BENİM YERİME BAŞKA BİRİ ADAY OLACAK’

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Karabük il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. İnce,’’ 18 Eylül’de kurultayımız var. Üyelerle seçime gireceğim. Belki benim yerime başka biri aday olacak. Bütün kurallarımız demokratiktir bizim.’’ Dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı binasını açılışı için Karabük’e geldi. Parti binası önünde  partilileri selamlayan İnce,  kalabalığın arasından kendisine doğru yaklaşıp  ‘hoş geldin’ dedikten sonra elini öpmesini isteyen kadına ‘korona var  öpmeyeyim’’ dedi. Bunun üzerine kadından ’’Vallahi kolonyaladım’’ yanıtı alan İnce, ‘çaresi yok’ diyerek kadının elini öpüp başına götürdü. Buradaki kürsüden toplananlara konuşan İnce daha sonra partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.  İnce, partisinin tüzüğünün Türkiye hatta Avrupa’daki en demokratik tüzük olduğunu söyledi. İnce, ’’Birincisi fermuar yöntemi var bizde. Bir kadın bir erkek. Cinsler kendi aralarında sıralanacak. Genel başkanını dahi üyeler seçecek. Seçime gideceğim. Şu anda kurucular kurulunun seçtiği genel başkanım. 18 Eylül’de kurultayımız var. Üyelerle seçime gireceğim. Belki benim yerime başka biri aday olacak. Bütün kurallarımız demokratiktir bizim.’’ Dedi.

Cumhurbaşkanı adayı olacağını ifade eden İnce, ’’Ama aday adayıyım. Belki partimizde başka bir vatan evladı ‘bende varım’ diyecek. Üyelerle sandığa gideceğiz. Üyeler kimi Cumhurbaşkanı adayı yaparsa’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: