BAŞKAN VERGİLİ SEÇİMLERDEKİ RAKİBİ ÇETİNKAYA’YI ELEŞTİRDİ

BAŞKAN VERGİLİ SEÇİMLERDEKİ RAKİBİ ÇETİNKAYA’YI ELEŞTİRDİ

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçimlerdeki rakibi Özkan Çetinkaya’yı eleştirerek, ’’Sen hayatın boyunca sahte kağıtlarla bir yere gelmiş olabilirsin ama kendinle bizi birbirine karıştırma. O A4 kağıdı parçası diyerek aşağıladığın her bir başvuru benim için namus ve güven belgesi niteliğindedir’’ dedi.

Başkan Vergili, bin konut projesiyle ilgili ,’’Son iki seçimde verdiği konut vaatlerine yerine getirmedi. Şimdi yine aynı vaatler, düzenlediği A4 kağıtla talep topluyor. Aslında bu evrakın hiçbir geçerliliği yok’’ diyerek eleştiren seçimlerdeki rakibi Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’ya cevap verdi.

Başkan Vergili, şöyle dedi: ’’Bu arkadaşlar daha seçilmeden bir havalara girmişler. Karabük halkının ucuz konut sahibi olmak için belediyemize yaptıkları başvuruya A4 kağıdı parçası diyerek alaya alıyorlar, Karabüklü hemşehrilerimizi aşağılamaya kalkıyorlar. Özkan bey, sen hayatın boyunca sahte kağıtlarla bir yere gelmiş olabilirsin ama kendinle bizi birbirine karıştırma. O A4 kağıdı parçası diyerek aşağıladığın her bir başvuru benim için namus ve güven belgesi niteliğindedir. Hani bana sataşmayacaktın, bana bulaşmayacaktın? Ne oldu Ali abin artık farklı bir akıl mı verdi? İşte ben bu zihniyetle mücadele ediyorum. Bunlar seçim kazanmadan böyleler. Bir de seçim kazandıklarını düşünün. Önüne geleni aşağılar, önüne geleni ezmeye kalkarlar. Benden önceki ak partili belediye başkanı da bu zihniyetteydi. Şimdiki adayları da öyle.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: