BAŞKAN KÖSE:BUNDAN SONRA ARTIK KOŞMA ZAMANIMIZ, USTALIK ZAMANIMIZ

BAŞKAN KÖSE:BUNDAN SONRA ARTIK KOŞMA ZAMANIMIZ, USTALIK ZAMANIMIZ

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, ikinci dönem için adaylık başvurusunda bulundu. Başkan Köse,’’ Yaptığımız işler ortada. Bundan sonra artık bizim koşma zamanımız, ustalık zamanımız’’ dedi.

BUGÜNE KADAR HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ HİÇBİR İŞİMİZ OLMADI, OLMAYACAK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu’da yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Başkan Köse, partisinin ilçe başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başkan Köse, şöyle dedi:‘’Safranbolu Belediyesi’ni devletçi bir anlayışla, tüketen değil üreten bir belediye, rantçı değil halkçı bir belediye, israf eden değil tasarruf eden bir belediye, toplumu ayrıştıran değil sevgiyle kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla yönettik. Yaptığımız projeler hep Safranbolu halkı için yapılmış projelerdi. Bu kentte yaşamaktan keyif alınabilecek, konforlu bir şekilde yaşanabilecek projeler ürettik ve bunları hayata geçirdik. 7’den 70’e herkesin, özelliklede dezavantajlı gençlerimizin, yaşlılarımızın yanında olduk. Mevcut yerleri daha işlevli bir hale getirip daha kullanılabilir bir duruma getirerek halkımızın hizmetine sunduk. Hesap verebilir, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik örneği sergiledik. Herkes Safranbolu Belediyesi’nin yaptığı her ihaleyi her projeyi inceleyebilir ve hesabını da sorabilir. Bugüne kadar hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işimiz olmadı bundan sonra da olmayacak.’’

YAŞANILABİLECEK TÜM FELAKETLERİ YAŞADIK

Göreve geldiklerinde çok zorluklar yaşadıklarını belirten Başkan köse,’’ Şu 4,5 yıl içinde sadece meteor düşmedi. Yaşanılabilecek tüm felaketleri yaşadık. Tüm olumsuz ekonomik koşulların arkasına saklanmadık hiçbir zaman. Bahanelerin arkasına saklanmayan, pes etmeyen bir ekibiz. Her şeye rağmen başarılı olmayı seçtik. Zorluklar karşısında mücadele etmek, zorluklara rağmen bir şeyleri başarmak marifettir. Ekibimle birlikte 4,5 yılda bunu başardık’’ dedi.

BUNDAN SONRA ARTIK KOŞMA ZAMANIMIZ, USTALIK ZAMANIMIZ

Belediyenin borcunu azalttıklarını ancak bunun bir marifet olmadığını ifade eden Başkan Köse,’’ Ancak borcu azaltırken, gelir kaynaklarını artıran ve üreten bir belediye olduk. Tüm engellemelere, ekonomik sıkıntılara, doğal afetlere ve pandemiye rağmen. Yaptığımız işler ortada. Bundan sonra artık bizim koşma zamanımız, ustalık zamanımız’’ diye konuştu.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: