BAŞKAN ÇETİNKAYA:’SAAT KULESİ BÖLGESİNE TERASLAR YAPACAĞIZ’

BAŞKAN ÇETİNKAYA:’SAAT KULESİ BÖLGESİNE TERASLAR YAPACAĞIZ’

KARABÜK Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yenişehir Mahallesi’ndeki saat kulesi bölgesini revize edeceklerini belirterek, ’’Teraslar yapacağız, yeşil peyzajla donatacağız’’ dedi.

Başkan Çetinkaya, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk 100 gününü değerlendirdi. 75.Yıl Mahallesi Parkı’nda  gazetecilerle buluşan başkan Çetinkaya, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çetinkaya, Yenişehir Mahallesi’ndeki saat kulesi bölgesini revize edeceklerini belirterek, ’’Teraslar yapacağız. Kartaltepe Mahallesi Cevizkent konutlarının sonuna kadar o yamaçları yeşil ve peyzajla donatacağız. Çarşı merkezimizde bir çalılık, bir maki istemiyoruz. Yeşil ağaç istiyoruz. Peyzaj istiyoruz. Yine buralarda cüzi miktarlarla halkımızın da hizmetine açacağız. Kartaltepe Mahallesi’ne çıkan yokuşların olduğu mevkilerde  yakışmayan görüntüler var. Bunlarla mücadele edeceğiz. Tel örgülerle çevirdik o meskun mahalleyi. Bu işlere müsaade etmeyeceğiz. Ailelerimizin kullanacağı alan kimse tarafından gasp edilemez. Buna da müsaade etmeyeceğiz” dedi.

FULL PAKET DÜĞÜN SALONU 30 BİN LİRA

Düğün salonu tutmakta zorlanan çiftlerin yanlarında olduklarını ifade eden başkan Çetinkaya, ’’Nikah salonumuzda baktığımızda sadece işte evrak işlemlerinin yapıldığı ve aşağı inip nikah kıyılan bir yerdi. Şu anda bu nikah salonunu biz düğüne çevirdik. Full paket 30 bin liraya. Kamera, ikramlıklar, fotoğraf çekimi, müzisyen her şey dahil paket. Bir Karabüklü, ‘Ben düğün yapacağım ama salona 80-100 bin lira istiyorlar’ dediği anda gel bana 30 bin lira. Durumum yok derse biz onu da zaten tesis ederiz. Onda da sıkıntımız yok” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: