BAŞKAN ALTINÖZ’DEN 20.YIL MESAJI

BAŞKAN ALTINÖZ’DEN 20.YIL MESAJI

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, partisinin 20’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Altınöz,’’ AK Parti milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur. AK Parti sadece milletimize yaslanan bir partidir.’’ dedi.

Altınöz mesajında şu ifadelere yer verdi:’’19 yıl önce ne söylüyorsak bugün de aynısını söylüyoruz. AK Parti milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğmuştur. AK Parti sadece milletimize yaslanan bir partidir. AK Parti’nin mayasını milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümek. Özellikle 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından AK Parti’yi, hükümet eden ama iktidar olamamış bir parti haline dönüştürmek için oynanan oyunları hep aklımızda tutmalıyız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 19 yıldır iktidarda olan AK Parti Hükümetimiz sayesinde Türkiye, dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi haline geldi. Halkın verdiği güçle her engele ve darbeye karşı Türkiye ekonomisi AK Partiyle adeta şaha kalktı. 17-25 Aralık’ta hükümetimize saldıran alçaklara, 15 Temmuz’da bağımsızlığımıza hamle yapan FETÖ’cü teröristlere milletimizin desteğiyle birlikte bu hükûmet boyun eğmedi. Bizim en büyük gücümüz davamıza olan inancımız ve insan varlığımızdır. Partimize gönül vermiş herhangi bir kademede görev almış olanlardan başlayarak siyasete ve hizmete talip herkese bizim kapılarımız sonuna kadar açıktır ve açık kalacaktır.’’

‘HER KONUDA GAYRET GÖSTERİYORUZ’

Altınöz iktidarları döneminde ülkenin her alanında yaşanan gelişimin ve değişimin Karabük’te de yaşandığını belirterek, ’’Karabük’e eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda ihtiyaç duyduğu yatırımlar ve hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. İnsanlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar arayan bir anlayış içerisindeyiz. Şehrimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. ”dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: