BAŞKAN ALİ SAMİ ACAR İSTİFA ETTİ

BAŞKAN ALİ SAMİ ACAR İSTİFA ETTİ

SAFRANBOLU Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Ali Sami Acar, şöyle dedi:’’12 yıl süren Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Çok verimli çalışma ortamımız oldu. Üyelerimizle bazen yurt dışı gezilerinde, bazen iş seyahatlerinde, bazen fuar organizasyonlarında bazen eğitimlerde, bazen de Safranbolu’ya değer katan projeleri hayata geçirirken, beraber olduk. Bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi bilgi ve birikimimizi Safranbolu Belediye Başkanlığında kullanma vaktinin geldiğini düşünüyorum ve Adalet ve Kalkınma Partisi Safranbolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıklıyorum. Yeni seçilecek Yönetim Kurulu Başkanı’nı şimdiden tebrik ediyor, uyum içinde çalıştığımız ve bizlere her zaman destek olan Meclis Başkanımız Cengiz Ünal’a da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçilene kadar mevcut Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet edecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: