BAKAN YARDIMCISI YAVUZ KARABÜK’TE ÖNEMLİ AÇIKLAMALRDA BULUNDU

BAKAN YARDIMCISI YAVUZ KARABÜK’TE ÖNEMLİ AÇIKLAMALRDA BULUNDU

İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı Bülent Turan, ‘’Her gün yeni bir sentetik uyuşturucu ile karşılaşıyoruz, bu itibarla Karabük’te çok ciddi çalışmalar yapılıyor. En küçük bir maddeyi, en ufak girişi ve çıkışı kontrol etmek zorundayız’’ dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Karabük’e gelerek Vali Mustafa Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Turan, Vali Yavuz ile bir süre görüştü.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Vekili Nedim Akmeşe, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Selami Yazıcı ve GAMER Başkanı Hakan Kafkas’ta ziyarette yer aldı.

ÖNÜMÜZDE ZOR SINAVLAR VAR

Turan şöyle dedi:’’ ”Türkiye’nin her şehri nüfusu ile değil, kendi özelindeki kapasite ve sunduğu fırsatlarla öne çıkmaktadır. Karabük böyle bir ilimiz. Yıllardır ülkemizin sanayisinde bel kemiği olan demir çelik üretimi, barındığı kültür ve tarihi mirası ve orman varlığı Karabük İlimiz için stratejik değerdedir. Önümüzde zor sınavlar var. Afetlerin her türlüsüne hazırlıklı olmak zorundayız. Orman yangınlarına, depremlere ve sellere hazırlıklı olmak zorundayız.’’

KARABÜK ÖNEMLİ YOL GÜZERGAHLARINDA BULUNAN BİR İLİMİZ

Turan, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yoğun çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, ‘’Her gün yeni bir sentetik uyuşturucu ile karşılaşıyoruz, bu itibarla Karabük’te çok ciddi çalışmalar yapılıyor. En küçük bir maddeyi, en ufak girişi ve çıkışı kontrol etmek zorundayız. Kaynağı bulmak amacıyla ciddi çalışmalar yapmak durumundayız. Karabük önemli yol güzergahlarında bulunan bir ilimiz’’ dedi.

KAÇAK GÖÇ BASKISI BİTMEYECEK

Turan, düzensiz göçmen geçişlerine karşı tüm ekiplerin teyakkuzda olmasının gerektiğini ifade ederek,’’ Çünkü biliyoruz ki Ortadoğu huzur bulmadan ülkemiz ve dünya üzerindeki kaçak göç baskısı bitmeyecek ve ne yazık ki böyle bir ihtimalde kısa vadede görünmüyor. Onun için bizlerde tedbiri elden bırakmamalıyız’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: