BAKAN KASAPOĞLU’NA ZİYARET

BAKAN KASAPOĞLU’NA ZİYARET

KARABÜK Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Kasapoğlu’na, Türkiye’nin 53. kayak merkezi olan, açıldığı ilk günden itibaren ilimizdeki ve bölgemizdeki vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşan Keltepe Kayak Merkezi’nin eksiklikleri ve Bakanlığın İlimizde devam eden yatırımları ve yatırım talepleri hakkında Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bilgiler sunan Karabük Heyeti, Bakan Kasapoğlu’nu ilimize davet ettiler.

İlimizde yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarına ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette, Karabük’e yeni spor tesisleri kazandırmak ve mevcut tesisleri daha iyi hale getirmek için birçok projeye imza attıklarını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu, Karabük sportif başarılar bakımından çok başarılı bir ilimiz, bu başarıları daha yukarılara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olacağını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: