BAHAREVİ HİZMETE GİRİYOR

BAHAREVİ HİZMETE GİRİYOR

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse, yaşlılara sosyal imkanlar sunan Baharevinde hazırlıkların sona gelindiğini, pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte faaliyete geçeceğini söyledi.

Safranbolu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni bir projeyi daha hizmete geçiriyor. Perşembe pazarının yanında olan eski nikah memurluğu binasında hizmete girecek olan Baharevinde hazırlıklar sona gelindi. Vatandaşların birbirleriyle sohbet edip hoşça vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak olan Baharevinde, alanında uzman kişiler tarafından kişisel gelişim ve sağlık konularına ilişkin eğitim ve seminerler ile güncel olaylara ilişkin farkındalık günleri düzenlenecek. İlk etapta satranç, tavla ve yapboz masasının da yer aldığı aktivitelerden yararlanma imkanı sunulacak. İleriki zamanlarda ise hemşirelik hizmetleri, fiziksel egzersiz ve dans dersleri gibi aktiviteler yer alacak.

Başkan Köse, vatandaşlara sosyal imkanlar sunarak ikinci bahar yaşatacağını söylediği Baharevinin, pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte faaliyete geçireceklerini söyledi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: