AYTEKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AYTEKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu 75 yaşında yaşamını yitiren araştırmacı yazar Aytekin Aytekin, toprağa verildi.

Safranbolu’nun tarihine ışık tutan araştırmacı yazar Aytekin Aytekin, Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan Aytekin’in ölümü kentte üzüntü yarattı. Aytekin için çok sevdiği Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde Anma programı düzenlendi. Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Daha sonra Aytekin’in cenazesi Merkez Camisi’ne getirildi. Aytekin’in tabutu başında yakınları taziyeleri kabul etti. Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazına Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, KBÜ Rektörü Refik Polat, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, cenazeye çelenk gönderdi.

Safranbolu eski belediye başkanlarından Kızıltan Ulukavak, burada yaptığı konuşmasında şöyle dedi: ’’Onun için Safranbolu’dan bahsetmek büyük bir zevkti. Safranbolu’yu ondan dinlemek, dinleyenler için de büyük bir zevk oluşturuyordu. Safranbolu’nun tanıtımı için ömrünü verdi.’’ Kılınan namazın ardından evli ve 4 çocuk babası Aytekin Aytekin’in cenazesi Safranbolu şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Medya Karabük olarak, güzel ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: