AYININ SALDIRDIĞI KOYMAT:BOĞUŞTUK VE BU HALE GELDİK

AYININ SALDIRDIĞI KOYMAT:BOĞUŞTUK VE BU HALE GELDİK

KARABÜK’ün Yenice ilçesinde, küçükbaş hayvanlarını otlattıkları sırada ayının saldırısından yaralı olarak kurtulan  Turan Koymat, hastaneden taburcu edilirken, tedavisi süren Emrah Koymat,’’ Boğuştuk ve bu hale geldik’’ dedi.

Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Bağbaşı köyü ormanlık alanda meydana geldi. Emrah Koymat ve komşusu Turan Koymat, küçükbaş hayvanlarını otlatırken bir anda ayının saldırısına uğradı. Köpeklerde komşuların boğuştuğu ayıya saldırdı. Ayı, bir süre sonra köpeklerden kaçarak gözlerden kayboldu. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Emrah Koymat ve Turan Koymat, özel araçla Yenice Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sağ bacağından yaralanan Turan Koymat, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kasığında yırtık ve sol kolunda kırık olan Emrah Koymat ise ameliyata alındı. Koymat, daha sonra tedavisinin devamı için servise alındı.

BOĞUŞTUK VE BU HALE GELDİK

Emrah Koymat, ‘Ayı küçükbaş hayvanlarıma saldırmaya başladı. O esnada kovalayayım diye tepki verince bana saldırmaya başladı. Boğuştuk ve bu hale geldik. İnsan hiçbir şey yapamıyor. Kolumu ısırdı, kasığımı ısırdı’’ dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: