AVUKAT BÖYLE YAPARSA!

AVUKAT BÖYLE YAPARSA!

KARABÜK’te, iddiaya göre avukat S.A(46), ortak arkadaşlarının evinde B.Ü(21) isimli genç kızı darp edip, ertesi günün sabahı ’pide yaptırıp geleyim mi’ diye mesaj attı. B.Ü’nün şikayetçi olduğu S.A., hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

19 Mart gecesi meydana gelen olayda B.Ü., iş çıkışında avukat olan erkek arkadaşı S.A., ile ortak bir arkadaşlarının evinde buluştu. Birlikte alkol alınan evde iddiaya göre S.A., B.Ü’ye, küfredip saldırdı. Sağ gözüne yumruk alan genç kız, boğuşma sırasında cam kapıya çarparak sağ kolunda ve ellerinde kesikler oluştu. Genç kızın çığlıkları sonrası S.A., evden ayrıldı. Hastanede tedavisi yapılan B.Ü., darp raporu alarak gittiği polis merkezinde S.A.’dan şikayetçi oldu.  S.A., hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

B.Ü., şöyle dedi: ’’Alkolü biraz fazla kaçırdı. Sürekli bir sinir halindeydi. Ben sürekli alttan alıyordum, arkadaşı da alttan alıyordu. Daha sonra benim kaldıramayacağım bir şey söyledi. Ben de ona sinirlendim ‘Niye öyle diyorsun’ diye bir şey söyledim. Biranda benim yanımdan ayağa kalktı. Boynumdan tuttu ve koltuğa boynumu yapıştırdı. Gözümü defalarca yumruklamaya başladı. Arkadaşına defalarca kez kurtar beni, gözümü yumrukluyor canım çok yanıyor diye. 5-10 defa yumruk atıldı gözüme. Daha sonra kendimi lavaboya attım. Lavabonun da kilidi yoktu. Evi kapı ve camları eskiydi. Zorlamaya başladı. O arbede de kapının camı aşağıya indi elimde kesikler oluştu. Hastanede camı çıkarttılar. Elim, kolum hep çizik.’’

‘O KADAR PİŞKİN Kİ ‘PİDE YAPTIRIP GELEYİM Mİ’ DİYOR

Olayın ertesi günü sabahı hiçbir şey olmamış gibi S.A’nın kendisine masaj attığını ifade eden B.Ü., ’’kız arkadaşımla dertleşirken bana ‘pide yaptırıp geleyim mi’ diye  yazmış mesajında. O kadar pişkin ki ‘Pide yaptırıp geleyim mi’ diyor. Hakkımızı emanet ettiğimiz kişi tarafından hakkımız gaspa uğruyor . Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Kadın cinayetleri ve kadına şiddetin son bulmasını istiyorum. Ben ilk değilim son da değilim. Benimle birlikte binlerce, milyonlarca kadın aynı şeyi yaşadı.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: