ASFALT HEDEFİNDE SON 10 KM

ASFALT HEDEFİNDE SON 10 KM

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen,  sezon başında belirlenen 100 km sıcak asfalt hedefine son 10 kilometre kaldığını söyledi.

Başkan Sözen, sezon başından bu yana 88 bin 570 ton BSK kullanılarak 91 km sıcak asfaltın köy grup yollarına serildiğini ifade ederek,’’ Özellikle asfaltla ilgili sene başında belirlenen hedefe ulaşma hususunda son 10 km içerisine girmiş bulunmaktayız. Toplam 88 bin 570 ton BSK kullanılarak 91 km sıcak asfalt serimine ulaşmış durumdayız. İlçelerimizde yama robotları ile yürütmüş olduğumuz ve mevcut asfaltların muhafazası anlamında yapmış olduğumuz yama çalışmalarımız var. Bu hususta da ilçelerimiz genelinde 769 ton rotmiks yama malzemesi kullanılmıştır.’’ diye konuştu.

‘AZ PARA İLE ÇOK İŞ YAPABİLME GAYRETİNDE OLACAĞIZ’

Kasım ayında İl Genel Meclisi’nin ve Özel İdarenin 2022 yılına ait bütçesinin ve bütçe planlamalarının yapılacağını ifade eden Başkan Sözen, şöyle dedi:’’2022 yılı bütçesi geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi en üst düzeyde azami tasarruf bütçesi olacaktır. Çünkü milletimizin vergileri ile merkezi bütçeden İlimize aktarılan her kuruşu yine milletimize sorumluluk biliciyle hizmet olarak geri iade edeceğiz. İl Özel İdaremiz, İlde icracı bir kurum olduğundan, yapılacak her kuruş tasarruf İlçelerimize ve köylerimize yatırım olarak dönecektir. İl Özel İdaremizin sınırlı gelir kaynakları düşünüldüğünde, mali disipline önem verilecek, az para ile çok iş yapabilme amacında ve gayretinde olacağız.’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: