ARKA ARKAYA ESKİPAZAR ÇAYI’NA UÇTULAR:1 YARALI

ARKA ARKAYA ESKİPAZAR ÇAYI’NA UÇTULAR:1 YARALI

KARABÜK´ün Eskipazar ilçesinde yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 2 otomobil arka arkaya Eskipazar Çayı’na uçtu. Bir bölümü suya gömülen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, ağaca çarparak devrilip otomobille birlikte suya gömülmekten kurtulan Çin uyruklu kadın sürücü ise yaralandı. Ekipler tarafından konulduğu sedye ile güçlükle ambulansa taşınan kadın sürücü hastanede tedaviye alındı.

Kaza, sabah saatlerinde D-755 kara yolu Hanköy köyü mevkiinde meydana geldi. Karabük yönüne giden Yaşar Başkaya, idaresindeki 78 EC 855 plakalı otomobil yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak 10 metreden Eskipazar Çayı’na uçtu. Bir bölümü suya gömülen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Yaşar Başkaya, kazayı yara almadan atlattı. Bu sırada aynı yönde giden Çin uyruklu Hu Weni idaresindeki 34 BBP 740 plakalı otomobil de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası çaya uçtu. Çay kenarında çalılık alandaki ağaca çarparak devrilen otomobiliyle birlikte suya gömülmekten kurtuldu. Ters dönen otomobilde yaralanan Hu Weni, ihbar üzerine gelen gelen ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra sedyeye konulup güçlükle yolda bekleyen ambulansa taşındı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Hu Wen, cep telefonuyla yakınlarına kaza yaptığını söyledi.

‘BİR ARAÇ DAHA UÇTU’ DEDİLER
Yaşar Başkaya, ’’Önümdeki kamyon birden şerit değiştirince hız kesmek zorunda kaldım. Hız kesince araç kaymaya başladı. Ondan sonrasında zaten film koptu. Diğer kaza yapan aracı fark etmedim. Ben aşağıda çıkmaya çalışıyordum. ‘Bir araç daha uçtu’ dediler. Bilincim açıktı. Çok rahatlıkla çıktım. Bir sıkıntı yok. ’’dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: