ARANAN 29 KİŞİDEN 19’U YAKALANIP, TUTUKLANDI

ARANAN 29 KİŞİDEN 19’U YAKALANIP, TUTUKLANDI

KARABÜK’te haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 29 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 19’u tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, il genelinde 2-9 Şubat tarihleri arasında haklarında çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik saha çalışması yürüttü. Ekipler, 18 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Hakkında 10 yıl ve üzeri  aranması olan 1, 5-10 yıl arası aranması olan 1, 3-5 yıl aranması olan 3 ve 0-3 yıl aranması olan 7 kişi olmak üzeri toplam 12 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca 9-10 Şubat tarihlerinde ülke genelinde olduğu gibi Karabük il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen uygulama kapsamında önceden belirlenen adreslere yapılan operasyonlarda 11 kişi yakalandı.2 kişi 4860 lira idari para cezasını ödedikten sonra 2 kişi ifade işlemleri sonrasında olmak üzere 4 kişi serbest bırakıldı. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: