ANTALYASPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

ANTALYASPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

KARDEMİR Karabükspor, yarın Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlerken, Dany’nin cezası, 5 futbolcunun da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak olması teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan son antrenmana sakatlıkları nedeniyle Serdar ve Dany katılmazken Yatabare, Kokaloviç ve Adriano takımdan ayrı çalıştı. Lazareviç ise antrenmanın son bölümünde sakatlandı.2

Cezası nedeniyle seyirci desteğini arkasına alamayacak olan Kardemir Karabükspor’da sakatlıklar da teknik heyeti sıkıntıya soktu. Yatabare, Kokaloviç, Lazareviç, Serdar ve Adriano sakatlıkları nedeniyle yine sakat ve aynı zamanda cezalı olan Dany, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Tudor, sakatlıklardan dolayı biraz sıkıntılarının olduğunu söyledi. Buna rağmen hedeflerinin iyi futbol ve 3 puan olduğunu ifade eden Tudor, “11 tane çok iyi oyuncumuz ve 7 tanede yedek oyuncumuz var. 18 kişilik maç kadromuzda kimin oynayıp oynamadığının pek önemi yok. Rakibimiz 3 hafta sonunda çok puan toplayamadı. Ama çok iyi bir kadroları var. Eto gibi yıldız oyuncuları var. Futbol oynamak isteyen bir takım. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: