ANNELERİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAK PROJENİN TEMELİ ATILDI

ANNELERİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAK PROJENİN TEMELİ ATILDI

SAFRANBOLU  Belediyesi, annelerin hayatını kolaylaştıracak olan Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin temelini attı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vaatlerinden birisi olan Gündüz Çocuk Bakım Evi temel atma törenine, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile binanın yapımına katkı verecek olan hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt, partililer, ve vatandaşlar katıldı.

‘HER ŞEYİ SAFRANBOLU HALKININ HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Prof. Metin Sözen Caddesi’nde düzenlenen törende konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Biz göreve geldiğimizden beri sosyal belediyecilik anlayışını Safranbolu’ya göstermek için ekibimle birlikte elimizden gelen her şeyi tüm olumsuzluklara rağmen yapmaya çalıştık. Göreve geldiğimizden beri belki ülkemizde bir meteor çarpmadı. Bütün felaketler yaşanıyor maalesef ama biz hiçbir bahanenin ardında sığınmadan, ekonomik koşulları da bahane etmeden her şeyi Safranbolu halkının hak ettiği şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

‘ANNELERİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRACAK BİR PROJENİN TEMELİNİ ATIYORUZ’

2022 yılı içerisinde trafik problemini çözmek için çok ciddi adımlar atacaklarını ifade eden Başkan  Köse, “2021 yılında hazırlıklarını tamamladığımız Çankaya Belediyesi İmar Müdürlüğünün teknik ekipleri ile bizim teknik arkadaşlarımızın emekleriyle projesini hazırladığımız ve geleceğimizin teminatı çocuklara hizmet vermesi ve tabii ki annelerin hayatlarını kolaylaştıracak bir projenin temelini atacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Osman Yeşilyurt’un annesinin adının verildiği Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin temeli atıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: