ALTINÖZ’DEN ÇAKIR’A: ‘HER HİZMETE KARŞI OLMUŞLARDIR’

ALTINÖZ’DEN ÇAKIR’A: ‘HER HİZMETE KARŞI OLMUŞLARDIR’

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, “Yatırım düşmanı, yaptırmayız partisi CHP, bugüne kadar yapılacak her hizmete karşı olmuşlardır, topluma faydalı bir şey üretmemişler, bir heykelin yapımına bile 2 sene uğraşan bir zihniyetin, bizlere yaptığımız ve yapımı devam eden hayal bile edemeyecekleri devasa projelerimizin akıbetini sorgulaması abes olmuştur.’’ dedi.

Altınöz, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’ın ‘’ Akıl tutulması yaratarak, algı operasyonları ile Cumhuriyetin kurucusu CHP’mizi terör örgütleri ile iliştirmek isteyenler önce kendi geçmişlerine bakarak yüzleşmeleri gerekmektedir. CHP ne sınır kapılarında davullu zurnalı terör örgütlerini karşılattırmış ne de  dün “hasretiz dön ne olur” dedikleri Fetullahçı  (FETÖ )  Terör örgütleri ile kol kola yürümüştür. Ayrıca, bu ülkede terör örgütü PKK’nın suikast düzenlediği tek lider Kemal Kılıçdaroğlu ’dur.’’ Sözleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

BELEDİYECİLİKTEN ANLADIKLARI CAMİİ ÇIKIŞI SİMİT DAĞITMAK, SERADA SEBZE YETİŞTİRMEK’

Altınöz, şöyle dedi: ’’Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en büyük eserlerine, hizmetlerine, yatırımlarına kendi dönemlerinde kavuştuğunu aktararak, şöyle dedi:  “Sıkıntılarımız hala yok mu? Tabii var ama bu ülkede o sıkıntıları çözebilecek birikime, iradeye, inanca, azme, hazırlığa yine biz sahibiz. Salgın döneminde sizler de şahit oldunuz. Bırakınız geri kalmış veya gelişmekte olan ülkeleri, gelişmiş ülkeler bile salgının yol açtığı sonuçlar karşısında çaresiz kalırken, biz Türkiye’yi sağlıkta ve her alanda en ileriye taşıdık. Siz Safranbolu’da ne yapıyorsunuz AK Parti döneminde yapılan asfaltın yamasını bile yapamıyorsunuz. Belediyecilikten anladıkları Camii çıkışı simit dağıtmak, serada sebze yetiştirmek. Bunlar Safranbolu ilçesine ne kazandırdılar. Biz yapılamaz denilen yaklaşık 60 milyon maliyetli artıma tesisini Safranbolu’ya kazandırdık.

Cumhurbaşkanımız, muhtıraları kâğıt parçasına çeviren, her türlü vesayeti milletimizin üzerinden söküp atan siyasetlere liderlik etmiştir. Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesi ölüme karşı milletimizle beraber yürümüş bir liderdir. O gece darbecilerin en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. FETÖ doğrudan Cumhurbaşkanımızın ve ailesinin hayatını hedef almıştı. Genel Başkanları 15 Temmuz gecesi darbecilerin yol vermesiyle kaçtı.

Bizler tankların arasından yol verilen, tv karşısında kahvesini yudumlayıp darbenin sonuçlanmasını bekleyen liderin değil; gecesini gündüzünü katarak milletini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için uğraşan liderin neferleriyiz. CHP ve müttefikleri PKK ve FETÖ tehdidini görünmez kılmak için uğraşıyorlar. Uğraşmaya devam etsinler. Kimlerin kimlerle birlikte olduğunu bu milletin görmesi çok önemli. Bu millet, kendi canına, namusuna, bugününe, yarınına göz koyan bu cani terör örgütlerini kayırmaya çalışanları biliyor. CHP, HDP, FETÖ’nün, PKK’nın son umuduna dönüşmüş durumdasınız. Ne acı.

Bu ülkede kardeş kanı dursun ben baldıran zehirli içmeye razıyım diyerek yapılan ancak can simidiniz HDP’nin provokasyonları sonucu akamete uğrayan süreç kapanmıştır. Ancak sizler şu an bu zihniyet ile kol kola el ele geziyor bu milletin milli ve manevi değerlerini hiçe sayıyorsunuz ne uğrana? Siyasi gelecek kaygılarınız gözünüzü kör etmiş.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: