ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ YAKALANMIŞTI

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ YAKALANMIŞTI

KARABÜK’te, 6 ay önce sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak polise alkollü ve ehliyetsiz yakalandıktan sonra türkü söyleyip oynayan Murat A,’’ Bu sefer gerçekten yandık. Cezaevinde yatacağız. Devlet ne derse o olur. Yaptık bir cahillik. Böyle bir şey yapmayı kimseye tavsiye etmiyorum. ’’dedi.

Kentte 6 ay önce sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak lastiği patlak otomobiliyle seyir halindeyken polis ekiplerine yakalanan Murat A’nın ehliyetsiz ve 1.28 promil alkollü olduğu belirlendi. Daha önce 2 defa alkollü yakalandığı için ehliyetine el konulan Murat A’nın otomobilinin de muayenesinin olmadığı tespit edilmiş ve 11 bin 500 lira ceza kesilmişti. Kendisine ceza tutanağı tutan polislere,  ‘’Siz varsanız biz varız. Ceza ise ceza. Haksızsam yazacaksın aga, bu kadar basit. Sen haklısın, ben haksızım. Herkes yanlışını bilecek. Yandık lan bu gece’’ dedikten sonra türkü söyleyip oynamıştı.

Olaydan 6 ay sonra Karabük Adliyesi’nde görülen Murat A.  aracını satmasına rağmen cezayı ödeyebilmek için gerekli olan parayı sağdan soldan topladığını, 9 ay 5 günde hapis cezasını aldığını söyledi. Murat A,’’Bu sefer gerçekten yandık. Kapalı cezaevinde yatacağız. Devlet ne derse o olur. Yaptık bir cahillik. Kimseye tavsiye etmiyorum böyle bir şey yapmayı. Bu sefer gerçekten yandık. Pişmanlık illaki var. Bir yerden de tüm Türkiye beni tanıdı. Bu olaydan dolayı iş yerimde sıkıntı yaşadığım için işten çıktım. Şimdi yeni farklı bir iş yerine işbaşı yapacağım. Hayata sıfırdan yeniden başlayacağım artık. ’’dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: