AK PARTİLİ YUSUF ZİYA YILMAZ:’BİZ MİLLETİN DERTLERİYLE HEMHALİZ’

AK PARTİLİ YUSUF ZİYA YILMAZ:’BİZ MİLLETİN DERTLERİYLE HEMHALİZ’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, milletin emrinde olduklarını belirterek, ’’Yani siyaseti, milletin istekleri ve milletin talimatları, milletin emri doğrultusunda dizayn eden bir siyasi hareket olarak hep bu bakış açısı içerisinde olduk. Biz milletin dertleriyle hemhaliz’’ dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük’e gelerek partisinin il başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

31 Mart seçimlerinden sonra bütün illeri dolaştığını belirten Yılmaz, ‘Başarılı olduğumuz yerlerde arkadaşlarımıza eline sağlık diyelim. Tebrik edelim. Başarısız olduğumuz yerlerde de kardeşlerimize bunun yeni birtakım başarıların ön adımı olabileceğini, eksiklerimizi görüp bu eksikliklerimiz üzerine yeni stratejiler, yeni gelecekler, yeni gelecek planlamaları yaparız diye düşünerek onlara da geçmiş olsun. Bundan sonra daha gayretli olmak üzere onlara da yapılması gereken motivasyonu yaparak illerimizi dolaşıyorum” dedi.

Seçimlerin aslında milletin önüne çıkılan bir imtihan olduğunu ifade eden Yılmaz,’’Bu imtihanda her zaman başarılı olacağız diye bir şey yok. Zaman zaman milletimiz bizim performansımızı eksik görebilir. Daha çok gayret etmek üzere bize bir talimat verir. Biz milletimizin emrindeyiz. Yani siyaseti, milletin istekleri ve milletin talimatları, milletin emri doğrultusunda dizayn eden bir siyasi hareket olarak hep bu bakış açısı içerisinde olduk. Biz milletin dertleriyle hemhaliz” diye konuştu.

AK Parti’nin kendi dertlerini milletin derdinin önüne koymadığını aktaran Yılmaz, Tüzük Kurultayı üzerinden CHP’ye yüklenirken şunları söyledi:’’ “Biz kendi dertlerimizi, milletin derdinin önüne hiç koymayız. Siyasi muhaliflerimiz farkında mısınız? Daha şimdiden bile. Yani hep kendi dertleriyle uğraşıyorlar. İşte tüzük kurultayları yapıyorlar. Tüzük kurultaylarında kim kime konuşma verecek? Kim kaç dakika konuştu? Milletin gözünün önünde medyanın önünde tartışıyorlar. Bunların ülkenin sorunlarını çözmek, ülkemizin içinde bulunduğu bu coğrafyanın uluslararası ölçekteki etrafımızda ateş çemberi diyebileceğimiz hassasiyetlerin olduğu bir dönemde bir özellikle etrafımızdaki bütün siyasete yön veren bir duruş taşıyan pırıl pırıl Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmek gibi bir performans, bir kabiliyet içinde olmadıklarını görmemiz için daha başka ne lazım. Sağ olsunlar bunu çok güzel gösteriyorlar. Bizse işimizle meşgulüz. Ülkemizin geleceğini, insanımızın geleceğinin derdine düşmüşüz. Gecemizi gündüzümüze katarak bu koşturmanın içindeyiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: