AK PARTİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ İLE MUHTARIN KAVGASI KAMERADA

AK PARTİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ İLE MUHTARIN KAVGASI KAMERADA

KARABÜK’ün Yenice ilçesinde AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik ile Kayadibi köyü muhtarı Sebahattin Karakaya arasındaki kavganın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Kayadibi köyünde meydana gelen olayda, iddiaya göre AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik ve 2 oğlu ile Kayadibi köyü muhtarı Sebahattin Karakaya arasında kavga çıktı. Kavgada, Recep Tetik ile çocukları Onur ve Sezai Tetik yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Tetik ve 2 oğlu otomobille muhtar Karakaya’nın evinin önüne gelip muhtar Karakaya ve eşine saldırıyor. Muhtarın yakınları da gelip kavgaya tutuşuyor. Kavga, köy sakinlerinin müdahalesiyle sonlandırılıyor.

Muhtar Karakaya, ”Recep Tetik ve çocukları  evime gelerek, haneye tecavüz suç işlediler. Küfür ederek bana ve eşime saldırıya geçtiler. Ailemi korumak için müdafaaya geçtim. Karakola durum hakkında acil bilgi verdim. Kolluk kuvvetleri gelene kadar gözü dönmüşçesine saldırdılar. Olay anında kardeşlerim ormandaydı, haber alınca geldiler. Olay daha da büyüdü. Olay yargıda ve adalet yerini bulacak inşallah’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: