“AK PARTİ GÖNÜLLERİN PARTİSİDİR”

“AK PARTİ GÖNÜLLERİN PARTİSİDİR”

AK Parti Karabük Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “AK Parti gönüllerin partisidir, esnaf kardeşlerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz” dedi.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Mako Çarşısı’nda esnafları ziyaret eden Uysal,  AK Parti olarak vatandaşın istek ve önerileri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti;

“AK Parti’nin hizmetlerine devam edebilmesinin 24 Haziran’da sandıktan güçlü çıkmasına bağlı olduğunu belirtmek isteriz. 24 Haziran Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesini aşacağı, Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet birleşimi ile ülkemizin şahlanıp daha da Güçlü Türkiye olacağı tarihtir. Bu, ancak Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü meclis ile mümkündür. 16 yıllık AK Parti icraatlarının tecrübesi ile yeni dönemde, hep birlikte omuz omuza çalışarak ülkemizin ilerlemesine katkı sağlayacağız. Yeni dönemin özeti; “Birlik, Bereket, Bolluk dönemidir. Bu vesile ile siz değerli hemşehrilerimizden desteklerinizi istiyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: