ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da yarın olağanüstü genel kurula gidilecek. Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, yarın yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Zor şartlara rağmen ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduklarını belirten Aytekin, “Ancak bu oyunculara eski yöneticilerin bıraktığı borçlar nedeniyle lisans alamadık. Maçlara altyapı oyuncularıyla çıkıyoruz. Ben başkan adayı değilim, liste yapmadım, yapmayacağım. Bana 100 milyon lira para da verseniz ben bu kulübe başkan olmayacağım. Kongrede de aday değilim” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin kendisi hakkında eleştirilerde bulunduğuna dikkat çeken Aytekin şöyle dedi:

‘’Benim eşim benim mahremiyetimdir, eşime ve bana kimse hele bir belediye başkanı böyle bir hatayı yapamaz. Buna bu hakkı kimse vermez, hukuki yollara da başvuracağım. Benim borçlarımı, icralarımı, kapattığım icra dosyalarını bana göstermekle yükümlüdür, sorumludur.

Başkan Vergilinin kendisine “Bırak, kulübün önünü aç” dediğini öne süren  Aytekin, şöyle devam etti:

“Ben kulübün önünü açtım, hiçbir şeyde geç kalınmış değil. Bugün para yatırılsın akşam idmanda 15 tane aslan sahada, bir saat sürer buraya idmana çıkarmak. Ben şampiyon olacak takım kurdum. Ben onurlu, şerefli yaşadım. Onurlu ve şerefli bu hayatımı devam ettireceğim. Aileme dokunursan ben sana bunun hesabını sorarım. ‘Bu arkadaşın icra borçları vardı, bunları kapattı.’ diye belgele ben bu şehri terk edeceğim ama sen ispatlayamazsan sen de istifa edeceksin. Bir belediye başkanına yakışmaz. Bu kulübü soyanlara ‘sayın’ diye hitap edeceksin, ‘Mehmet Aytekin bizim oğlan, bizim çocuğumuz’, bir kuruş buraya destek vermeyeceksin, su vermeyeceksin bu kulübe, bir gün gelmeyeceksin, ‘İhtiyacınız var mı?’ demeyeceksin bana sallayacaksın. Hayat bu kadar ucuz değil. İnsanlar bir kere yaşar bir kere ölür. Herkesin göze alacağı durumlar vardır. Hayatında bir kerede olsa göze alır. İnsanları çileden çıkarmaya gerek yok. Geleceksin buraya başkan adayını bulacaksın. Sen bulacaksın, kaçmayacaksın. Bulamayacağını anladın sallamayacaksın. İş adamı Sedat Namal’ı bugün başkan yapacaksınız, Sedat Namal’ı bugün bu kulübü başına getireceksiniz. 10 milyonsa 10 milyon, 15 milyonsa 15 milyon bulacaksınız. Bu şehirden kaçamazsınız, bu şehir bunun bedelini ödetir. Bu kulübe kulüp başkanı bulunacak ha Sedat olacak ha Hasan olacak. Ben olmayacağım, arkadaşlarım da olmayacak. Biz buraya yapışmadık, kurnazca da hareket etmedik. Para yatacak Eskişehirspor maçına aslanlar sahaya çıkacak.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: