ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI, ‘KENDİ KAFAMIZA GÖRE İŞ YAPMAYACAĞIZ’ DEDİ

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI, ‘KENDİ KAFAMIZA GÖRE İŞ YAPMAYACAĞIZ’ DEDİ

AK Parti’den Karabük Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Ceylan,’’ Allah nasip ederse milletvekilliğimi de sizlerle birlikte istişare içinde, ortak akılla yöneteceğiz. Kendi kafamıza göre iş yapmayacağız.’’ dedi.

Ceylan, Kemal Güneş Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek, saat:14.00’da partisinin il başkanlığına geçti. Burada kalabalık bir parti topluluğunca karşılanan Ceylan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Ceylan, ’’Allah nasip ederse bu görevi gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye söz veriyorum. Benin cep telefonu numaram 1999 yılında Safranbolu Belediye Başkanlığı dönemimde aldığım numarayı taşıyorum. 15 bin civarında hemşrehrilerimin numarası var ve hepsi bana ulaşır. Ondan daha fazlası olacaktır size söz veriyorum. Halkımızın yanında olacağız. Derdiyle dertleneceğiz. Garip gurebanın yanında olacağız, onların dualarını almak bizim için esas görev olacaktır. Allah nasip ederse milletvekilliğimi de sizlerle birlikte istişare içinde, ortak akılla yöneteceğiz. Kendi kafamıza göre iş yapmayacağız. İnşallah hep birlikte başaracağız. Bu seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. ’’dedi.

Mehmet Ceylan, 18 Nisan 1958’de Karabük Safranbolu’da doğdu. Makine Yüksek Mühendisi, Ekonomist ve Planlama Uzmanı; Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ile ODTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’nu bitirdi. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi ile ABD Western Illinois University’de Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı.Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı’nda planlama uzmanı olarak çalıştı. Safranbolu Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 22. Dönem Karabük Milletvekili. 22. Dönem’de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkan Yardımcılığı ve Türkiye-Suudi Arabistan Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 23. Dönem’de ise NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi oldu.
İngilizce bilen Ceylan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: