AÇILIŞI YAPILAN BU PARKTA ÇAYLAR ÜCRETSİZ OLACAK

AÇILIŞI YAPILAN BU PARKTA ÇAYLAR ÜCRETSİZ OLACAK

KARABÜK Belediyesi tarafından Saat Kulesi Parkı, yenilenerek hizmete açıldı. Vatandaşlar, hafta sonları çaylarını ücretsiz şekilde yudumlayacak.

Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır atıl vaziyette bulunan Saat Kulesi çevresinde 4 bin 500 metrekare alan Karabük Belediyesi tarafından yeniden inşa edildi. 120 kişilik oturma alnına sahip olan parkın açılış törenine Karabük Valisi Mustafa Yavuz,  AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ‘’Hafta sonları, ücretsiz çay ikramıyla sabah kahvaltıları daha da keyifli hale gelecek. Ayrıca, vatandaşlarımız dışarıdan getirdikleri yiyeceklerle kendi sofralarını kurabilecekler. Burada kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz’’ dedi.

Başkan Çetinkaya, alanı park için kendilerine tahsis eden KARDEMİR’e teşekkür ederken şöyle dedi:’’ Karabük’ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu proje, şehrimizin maneviyatını ve sosyal dokusunu güçlendirecek. Belediye olarak, Karabük’ümüzü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.’’

Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesilerek park gezildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: