831 ÖĞRENCİYE HEDİYE

831 ÖĞRENCİYE HEDİYE

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Safranbolu ve Eflani’de eğitim gören 831 ihtiyaç sahibi öğrenciye hediye dağıtıldı.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, “ Türkiye Odalar ve Borsalar öncülüğünde Safranbolu ve bizim hizmet alanımıza giren Eflani ilçemizde eğitim gören 831 öğrenciye 40 bin lira tutarında hediyeler dağıttık. Kırtasiye ürünlerinden oluşan paketlerimizi Safranbolu Kaymakamlığımızın öncülüğünde Milli Eğitim Müdürlüğümüzün verdiği listelere göre okullarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Geleceğimiz olan öğrencilerime küçükte olsa bu hediyeleri vermekten mutluluk duyuyorum. Yeni eğitim öğretim yılında da bütün öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum. Safranbolu’yu ileriye taşıyacak projelerin içinde bulunduğu içinde Safranbolu Kaymakamız Dr. Fatih Ürkmezer’e ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer  ise “Safranbolu Kaymakamı ve vekaleten yürüttüğüm Eflani Kaymakamlığı olarak iki ilçemizin de böylesine güzel bir projenin içinde olmasından mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için en anlamlı hediyedir. Öğrencilerimiz yarının Müdürleri, Başkanları, yarının anne babaları olacak. Geleceğimiz olan öğrencilerimize yatırım yapmaya, en iyi eğitimleri alarak, geleceğe hazırlanmaları konusunda elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odamızı da desteği için teşekkür ederim.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: