500 DOLAR GETİRENE BİLGİSAYAR FORMATI ÜCRETSİZ

500 DOLAR GETİRENE BİLGİSAYAR FORMATI ÜCRETSİZ

KARABÜK’te, bilgisayar satışı ve teknik servis hizmeti veren 43 yaşındaki Ramazan Gümüş, bankadan 500 dolar bozdurup dekontu kendisine getirenlere format hediyesi kampanyası başlattı.

Kent merkezinde 12 yıldır bilgisayar satışı ve teknik servis hizmeti noktasında hizmet veren Ramazan Gümüş, dolar bozdurma kampanyasına destek amacıyla 500 dolar bozdurana format hediyesi kampanyası başlattı. Gümüş, bankadan 500 dolar bozdurarak makbuzunu kendisine getirenlerin bilgisayarlarına format kampanyasını iş yerinin camına yapıştırdığı ‘’500 dolar bozdur gel. Makbuzunu unutma. Format bedava. Bu ülke hepimizin’’ yazılı notla duyurdu.

Ramazan Gümüş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar bozdurun çağrısına kentte farkındalık oluşturma amacıyla, 500 dolar getirenlerin bilgisayarlarına ücretsiz format atacaklarını söyledi. Dolar bozdurma çağrısına herkesin cevap vermesini beklediğini ifade eden Gümüş şöyle dedi:

‘’Bu ülke hepimizin. 15 Temmuz’da ülkemizi darbe ile bölemeyenler, ekonomik anlamda da yine bölemeyecekler. Kampanyamıza ülkemiz rahatlayana kadar devam edeceğiz. Şu anda bir müşterimiz 2000 dolar bozdurduğuna dair makbuzu mail yoluyla gönderdi. Kendisi iş yerimize geldiğinde 4 tane bilgisayarına format hizmeti ücretsiz olarak verilecek.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: