5 SENDİKA BAŞKANINDAN İSMAİL ÖZER’E ZİYARET

5 SENDİKA BAŞKANINDAN İSMAİL ÖZER’E ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer, 5 sendika başkanlarının ziyaretleri için teşekkür ederek, ’’Bulundukları taleplerin takipçisi olacağız’’ dedi.

Mil-Büro Sen Karabük İl Başkanı Mustafa Akyüz, Mil-Tarım Orman Sen Karabük İl Başkanı İsmet Derebaşı, Mil-Bayındır Sen Karabük İl Başkanı Recep Kocatepe, Mil-Diyanet Sen Karabük İl Başkanı Yüksel Sandal, Mil-Sağlık Sen Karabük İl Başkanı Furkan Ulukaya, Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer’i parti binasında ziyaret etti.  Sendikanın başkanları, Anayasa’nın eşitlik ilkesine aykırı %2 lik sendika barajının kaldırılması, Temmuz ayında memur ve memur emeklilerine yapılacak maaş zammının yoksulluk sınırının üstüne çıkarılması,  3600 ek gösterge düzenlemesinde kapsam dışında kalan çalışanlarında kapsama dahil edilmesi, memurlara kira yardımı yapılması ile memurların refahı, huzuru ve kurumuna karşı aidiyet duygusunu en üst seviyeye çıkarıcı, moral ve motivasyon sağlayıcı özlük haklarına yönelik düzenlemeler yapılması gibi taleplerde bulundu.

Başkan Özer, ziyaret için teşekkür ederek, talepte bulunulan konuların üzerinde çalışmalar yapıp gerekli birim ve kurumlara ulaştırıp akabinde de takipçisi olacağız’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: