5 ARACIN LASTİĞİNİ PATLATAN KOMŞU ZARARI KARŞILADI

5 ARACIN LASTİĞİNİ PATLATAN KOMŞU ZARARI KARŞILADI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde park halindeki 5 otomobilin lastiklerini bıçakla patlatarak zarar veren kişinin, konağın bitişiğindeki yeni evine 10 gün önce taşınan komşusu U.Ş’nin olduğu ortaya çıktı. U.Ş., zararı karşıladı.

Geçen 27 Mayıs akşamı Bağlarbaşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde meydana gelen olayda park halindeki 5 otomobilin lastikleri bıçakla patlatıldı. Lastiklerin patlatıldığını gören araçların sahipleri durumu polise bildirdi. Güvenlik kameraları incelemeye alındı. Olayın şüphelisi konak işletmecisi Tuncer Torunlar’ın 10 gün önce yeni evine taşınan komşusu U.Ş., olduğu ortaya çıktı. U.Ş., zararı karşıladı.

BU SAFRANBOLU TURİZMİ’NE YAPILAN BİR SALDIRIYDI
Tuncer Torunlar’’ Bu sadece bize yapılan bir saldırı değil. Bu Safranbolu turizmine yapılan bir saldırıydı. Safranbolu’da turizmin gelişmesi için çalışıyoruz. Kendisi olayı kabul etti. Patlattığı lastikleri değiştirtti. Ama bu yapılan saldırıyı örtbas etmiyor. Bizi devamlı şikayet ediyor. Burası turizm belgeli bir konak. Gerekli tüm izinler alınmış durumda. İzinsiz hiçbir şey yapmadık. Müzik ruhsatını da aldık. Bütün izinleri alınmış bir yere saldırı düzenlenmesi kabul edilebilecek bir durum değil’’ dedi.
Komşusunun konağa gelen müşterilerin araçlarını caddenin yanındaki boş kamu alanına park edilmesini istemediği için saldırıyı gerçekleştirdiğini öne süren Torunlar, ’’Bizim güvenliği tehdit etmiş. Beni de tehdit etti. Böyle0 tehditlerle bizim pes edeceğimizi düşünüyorlarsa yanılıyorlar’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: