46 BİN 276 YARDIMCI KAYNAK KİTABI DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

46 BİN 276 YARDIMCI KAYNAK KİTABI DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak verilen ”Çalışma soruları, beceri temelli testler ve tekrar testleri ”yardımcı kaynak kitapların dağıtımı başladı.

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ziyareti ile mesaisine başlayan Vali Fuat öğrencilerle bir süre sohbet ederek, maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulundu. Koronavirüsten korunmanın en etkili yolunun aşı olmaktan geçtiğini belirtti. Vali Gürel, daha sonra Salgın süreci nedeniyle oluşan öğrenme kayıplarının tespit edilerek değerlendirilmesi ve değerlendirme sonucuna göre eylem planlarının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan kitapları öğrencilere dağıttı.

Hazırlanan beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları ile öğrencilerin akademik becerilerinin gelişimlerinin desteklenmesi, tüm öğrencilere eşit öğrenme fırsatları sunulması, yardımcı kaynaklara erişimin kolaylaştırılması ve kaynak çeşitliliğinin artırılması, Milli Eğitim Bakanlığınca benimsenen ölçme ve değerlendirme politikalarına ilişkin öğretmen, öğrenci, veli ve diğer tüm paydaşlarda farkındalık oluşturulmasına yönelik 2. sınıftan 12. sınıfa kadar bulunan öğrenci ve öğretmen sayısında beceri temelli testler, tekrar testleri, sözel ve sayısal çalışma kitaplarının dağıtımı tüm okullarda devam ediyor. Bu kapsamda il genelinde dağıtımına başlanan 46 Bin 276 adet yardımcı kaynak kitap Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların 2.Sınıftan 12.sınıf kademlerinde eğitim gören öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz olarak istifadesine sunuluyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: