3.KEZ KALP AMELİYATI KARARI VERİLİNCE ÇOK TEDİRGİN OLDUK

3.KEZ KALP AMELİYATI KARARI VERİLİNCE ÇOK TEDİRGİN OLDUK

İSTANBUL’da 2 kalp ameliyatı sonrası hareket etmekte zorlanınca Karabük’e gelerek Medikar Hastanesi’ne başvuran Hamiyet Bardak, geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Bardak,’’ 3. kez kalp kapak ameliyatı kararı verildikten sonra açıkçası çok tedirgin olduk ancak Caner hoca ile görüştükten sonra kendisine çok güvendik ve ikna olduk’’ dedi.

İstanbul’da 2017 yılında kalp kapağı ameliyatı olan Hamiyet Bardak, bir süre sonra hareket etmekte zorlanmaya başlayınca hastaneye başvurdu. Yapılan kontrollerde Bardak’ın iki karıncık arasında delik tespit edildi. Üçüncü kez ameliyat olmasına karar verilen Bardak’a Karabük’teki Özel Medikar Hastanesinde görev yapan Prof. Dr. Caner Arslan tavsiye edildi. Burada yapılan ameliyat ile Aort kapak ile birlikte hastanın çıkan aort damarı değiştirilirken, iki karıncık arasındaki deliğinde kapatılması sağlandı.

3.KEZ KALP AMELİYATI KARARI VERİLİNCE ÇOK TEDİRGİN OLDUK

Sağlığına kavuşan Bardak,’’3. kez kalp kapak ameliyatı kararı verildikten sonra açıkçası çok tedirgin olduk ancak Caner hoca ile görüştükten sonra kendisine çok güvendik ve ikna olduk. Başta Caner Hoca ve ekibi olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederiz” dedi.

HASTALARIMIZI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GÖNDERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Prof. Dr. Caner Arslan ise “Hastamızı sağlıklı bir şekilde göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz, tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibimiz ve hastanemizin eksiksiz geniş imkânları sayesinde birçok kapsamlı kalp ameliyatlarını başarı ile gerçekleştirerek, hastalarımızın sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olmaktan mutlu oluyoruz ” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: