3 BİN METREKARELİK MODERN HAYVAN BARINAĞI

3 BİN METREKARELİK MODERN HAYVAN BARINAĞI

KARABÜK Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakımevi 3 bin metrekarelik alan üzerinde modern görünümüyle dikkat çekiyor. Başkan Vergili,’’ Tesisimiz hayvan haklarının en ileri seviyede olduğu ülkelerdeki emsallerinden farklı değil’’ dedi.

Karabük-Zonguldak kara yolu  üzerinde yapımı tamamlanan ve perşembe günü açılacak olan Hayvan Barınağı ve Bakımevi, 150 hayvan kapasiteli köpek barınağı, 300 metrekare kapalı alttan ısıtmalı barınma alanı,  200 metrekare gezinme alanı, 40 metrekare kaloriferli ve kapalı barınma alanı, 20 metrekare gezinme alanı olan 42 kapasiteli kedi barınağı, 12 adet anneli yavru kedi kafesi, 30 adet kedi kafesi, 2 adet ameliyathane, 1 adet muayenehane, A adet sterilizasyon odası, 1 adet ilaç odası, hastalık teşhisinde kullanılmak üzere, CR Röntgen Cihazı ve sarf malzemeleri, Ultrason Cihazı, Kan Sayım Cihazı ve İdrar Analiz Cihazı yer alıyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Türkiye’nin en modern tesislerinden birini inşa ettik. Barınağımızda hem sokak hayvanlarının beslenmelerini ve bakımlarını yapacak, hem de röntgen cihazından ultrasona kadar en ileri teknolojinin tüm cihazlarının bulunduğu kliniğimizde sokak hayvanlarına ve imkânları kısıtlı olan vatandaşlarımızın hayvanlarına hizmet vereceğiz. Tesisimiz hayvan haklarının en ileri seviyede olduğu ülkelerdeki emsallerinden farklı değil” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: