2023’DE TAMAMLANACAK

2023’DE TAMAMLANACAK

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım,’’ Halkımızdan özellikle sıcak asfalt konusunda anlayış ve sabır bekliyoruz. İnşallah bu hızla gittiğimiz takdirde birçok ilçemizde 2023 yılında grup yollarımızın asfaltını tamamlamış olacağız.” dedi.

Karabük İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantısını Meclis Başkanı Hasan Yıldırım Başkanlığında yaptı. İl Özel İdare Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Hasan Yıldırım,  Karabük’e KÖYDES kanalıyla yaklaşık 26 milyon TL, 2005 yılından bugüne ise 196 milyon TL ödenek geldiğini ve köylerin alt yapı çalışmalarının bu ödenekler ile yapıldığını söyledi.

Asfalt çalışmalarının yüzde 25’lik kısmını tamamladıklarını  belirten Yıldırım,’’ Önümüzde sezon olarak uzunca bir süre bulunduğundan programımızı rahat bir şekilde tamamlayacağımızı düşünüyoruz. İlimize 2020 yılında Almış olduğumuz iş makineleri, kurmuş olduğumuz asfalt plenti sayesinde nüfusu bizim üç katımız olan iller ile aynı miktarda sıcak asfalt yapabilmekteyiz. Ancak ilimizin köy sayısı, yol ağı uzunluğu sebebiyle tüm yollarımızın asfaltını henüz tamamlayamadık. Halkımızdan özellikle sıcak asfalt konusunda anlayış ve sabır bekliyoruz. İnşallah bu hızla gittiğimiz takdirde birçok ilçemizde 2023 yılında grup yollarımızın asfaltını tamamlamış olacağız.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: